033 - 711 51 61  voor hypotheken
//
033 - 711 51 61  voor verzekeringen

Wouter van Essen

Vanaf maart 2013 ben ik, na een periode van ruim 30 jaar bij Rabobank en een makelaarskantoor, mede-eigenaar en adviseur Hypotheken & Vermogen. Als toch wel echte Woudenberger (woon samen met mijn vrouw Wilma sinds 1986 in dit mooie dorp) ervaar ik de kracht van het “ons kent ons”. Ondanks dat ons werkgebied tussen Zwolle en Woudenberg ligt, krijgen wij vooral het plaatselijke vertrouwen en van klanten uit omliggende gemeentes. Daar zijn we trots op. En met we bedoel ik het complete team. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden besteed ik mijn vrije tijd voornamelijk aan mijn gezin. Ik ben vader van twee getrouwde kinderen en ik heb twee kleinkinderen. Ook wandelen, fietsen, voetbalwedstrijden (van zoon en schoonzoon) bezoeken doe ik graag. Daarnaast ben ik actief in verenigings- en kerkelijk werk. 

 

De voordelen van DEG!

 • Financieel advies op maat
 • Persoonlijk en klantgericht
 • De beste rentetarieven
 • De beste voorwaarden
 • Diverse geldverstrekkers
 • 100% onafhankelijk
 • Kan ik dit huis betalen?

  Kan ik dit huis betalen?

  Vraag het aan onze adviseurs

  Wij beantwoorden

  graag uw vragen!


  Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie
  gesprek bij DEG Financïele Dienstverlening


  Maak direct een afspraak
 • Ben ik goed verzekerd?

  Ben ik goed verzekerd?

  Vraag het aan onze adviseurs

  Wij beantwoorden

  graag uw vragen!


  Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie
  gesprek bij DEG Financïele Dienstverlening


  Maak direct een afspraak
 • Dure lening oversluiten?

  Dure lening oversluiten?

  Vraag het aan onze adviseurs

  Wij beantwoorden

  graag uw vragen!


  Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie
  gesprek bij DEG Financïele Dienstverlening


  Maak direct een afspraak