033 - 711 51 61  voor hypotheken
//
033 - 711 51 61  voor verzekeringen

Arnoud van Gent

Mijn ‘roots’ liggen in het bankwezen. In 2003 ben ik begonnen bij de SNS-bank als kassier en vervolgens heb ik 7 jaar bij diverse Rabobanken als Adviseur Particulieren gewerkt. In 2011 heb ik de stap gemaakt als zelfstandig adviseur om in 2013 mede-eigenaar te worden van DEG Financiële Dienstverlening. Mijn passie ligt bij advies en het daarbij horende klantcontact binnen het vakgebied Verzekeringen (zowel particulier als zakelijk). Ik ben getrouwd met Eunice en samen hebben wij drie kinderen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de racefiets en mag ik graag een mooi gerecht bereiden op de barbecue. 


 

De voordelen van DEG!

 • Financieel advies op maat
 • Persoonlijk en klantgericht
 • De beste rentetarieven
 • De beste voorwaarden
 • Diverse geldverstrekkers
 • 100% onafhankelijk
 • Kan ik dit huis betalen?

  Kan ik dit huis betalen?

  Vraag het aan onze adviseurs

  Wij beantwoorden

  graag uw vragen!


  Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie
  gesprek bij DEG Financïele Dienstverlening


  Maak direct een afspraak
 • Ben ik goed verzekerd?

  Ben ik goed verzekerd?

  Vraag het aan onze adviseurs

  Wij beantwoorden

  graag uw vragen!


  Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie
  gesprek bij DEG Financïele Dienstverlening


  Maak direct een afspraak
 • Dure lening oversluiten?

  Dure lening oversluiten?

  Vraag het aan onze adviseurs

  Wij beantwoorden

  graag uw vragen!


  Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie
  gesprek bij DEG Financïele Dienstverlening


  Maak direct een afspraak