033 - 711 51 61  voor hypotheken
//
033 - 711 51 61  voor verzekeringen

Annemieke van de Lagemaat

Sinds 1 januari 2021 werk ik bij DEG Financiële Dienstverlening als hypotheekadviseur en dat bevalt me erg goed. Elke dag werken met mensen en het adviseren en begeleiden van klanten om de meest passende hypotheek voor ze te regelen, geeft mij veel voldoening. Mijn jarenlange ervaring als makelaar komt in deze functie goed van pas. Als geboren en getogen Woudenbergse vind ik het erg prettig om in dit mooie dorp te kunnen werken. Ik woon met mijn lieve gezin in Woudenberg en geniet al wandelend en fietsend van de groene omgeving. Graag spreek ik met vrienden af voor een gezellige avond, etentje of weekendje weg. 

Zie ik u binnenkort voor een kopje koffie en een hypotheekadvies?

 

De voordelen van DEG!

 • Financieel advies op maat
 • Persoonlijk en klantgericht
 • De beste rentetarieven
 • De beste voorwaarden
 • Diverse geldverstrekkers
 • 100% onafhankelijk
 • Kan ik dit huis betalen?

  Kan ik dit huis betalen?

  Vraag het aan onze adviseurs

  Wij beantwoorden

  graag uw vragen!


  Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie
  gesprek bij DEG Financïele Dienstverlening


  Maak direct een afspraak
 • Ben ik goed verzekerd?

  Ben ik goed verzekerd?

  Vraag het aan onze adviseurs

  Wij beantwoorden

  graag uw vragen!


  Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie
  gesprek bij DEG Financïele Dienstverlening


  Maak direct een afspraak
 • Dure lening oversluiten?

  Dure lening oversluiten?

  Vraag het aan onze adviseurs

  Wij beantwoorden

  graag uw vragen!


  Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie
  gesprek bij DEG Financïele Dienstverlening


  Maak direct een afspraak